Допълнителна седалка за Деца
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
- graf_bezuhoff
Допълнителна седалка за Деца
Седя и си мисля - има бебешки седалки за коли, за велосипеди... За ситонтоп няма ли?
Re: Повод за радост
Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката
- тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
Детето, както и кучето трябва да е отпред и да го гледаш постоянно 
Душата търси романтика, задникът - приключение...
Мдааа , до някоя възраст кучето води по предвидимост на реакциите , после детето , съответно , но все трябва да са ти пред очите .Demo wrote:Детето, както и кучето трябва да е отпред и да го гледаш постоянно
- graf_bezuhoff
Направо почвай да правиш двуместния каяк, мен ако питаш.blue wrote:Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката- тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
- anastas_peykov
Re: Допълнителна седалка за Деца
Туй лято пробвах да го возя мойто на каяка но да ти кажа като му омръзне и след 10 минути искаше да скочи във водата. Не разчитай да седи кротко в лодката. Ще напрай някоя беля. Мойто лапи е на 4 години.
graf_bezuhoff wrote:Направо почвай да правиш двуместния каяк, мен ако питаш.blue wrote:Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката- тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
Ти се гъбаркаш, ама аз вече събирам материалите
Вместо да мислиш може да си намериш от някъде широки ленти Велкро и да свършиш същата работа ... после само ще отлепваш и залепваш ...blue wrote: трябва ми система с каиши за завързване и седалка подобна на тези в колите - да не му дава да се навежда твърде много за да не ни обърне... Ще се мисли.
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
- Pecata
- Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov
Само не мога да разбера какво толкова са направили тези деца, че искате да ги удавите?
С какъв акъл ще ги връзвате в каяка!
По-добре ги увийте и залепете със лейкопласт. Така ще е по-сигурно.
С какъв акъл ще ги връзвате в каяка!
По-добре ги увийте и залепете със лейкопласт. Така ще е по-сигурно.
Не можеш да го проумееш Пеца
Не се мъчи.
Това са си наши ситонтоп изпълнения
Това са си наши ситонтоп изпълнения
почетен член "вся остальная непиювшая сволочь..."