Допълнителна седалка за Деца

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

graf_bezuhoff

Допълнителна седалка за Деца

Post by graf_bezuhoff »

Седя и си мисля - има бебешки седалки за коли, за велосипеди... За ситонтоп няма ли?
blue

Re: Повод за радост

Post by blue »

Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката :) - тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
Demo

Post by Demo »

Детето, както и кучето трябва да е отпред и да го гледаш постоянно ;)
Душата търси романтика, задникът - приключение...
sto100jan

Post by sto100jan »

Demo wrote:Детето, както и кучето трябва да е отпред и да го гледаш постоянно ;)
Мдааа , до някоя възраст кучето води по предвидимост на реакциите , после детето , съответно , но все трябва да са ти пред очите .
graf_bezuhoff

Post by graf_bezuhoff »

blue wrote:Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката :) - тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
Направо почвай да правиш двуместния каяк, мен ако питаш.
anastas_peykov

Re: Допълнителна седалка за Деца

Post by anastas_peykov »

Туй лято пробвах да го возя мойто на каяка но да ти кажа като му омръзне и след 10 минути искаше да скочи във водата. Не разчитай да седи кротко в лодката. Ще напрай някоя беля. Мойто лапи е на 4 години.
blue

Post by blue »

graf_bezuhoff wrote:
blue wrote:Аз от две седмици търся за ситин седалка - дребосъка е твърдо решен да подкара лодката :) - тази неделя сама се опитваше да я набута във водата и не миряса докато не я сложих за малко вътре. Стигнах до идеята за надуваемо столче овързано на задната палуба (зад гърба ми) и детска жилетка с яка. само не знам как да я накарам да стои кротко за да не ни обърне.
Направо почвай да правиш двуместния каяк, мен ако питаш.

Ти се гъбаркаш, ама аз вече събирам материалите :). Лошото е че това не решава проблема напълно. трябва ми система с каиши за завързване и седалка подобна на тези в колите - да не му дава да се навежда твърде много за да не ни обърне... Ще се мисли. Определено. А на голямата ще й направя нещо като помощни колела от бутилки минерална вода и я пускам направо в мойта лодка.
manev

Post by manev »

blue wrote: трябва ми система с каиши за завързване и седалка подобна на тези в колите - да не му дава да се навежда твърде много за да не ни обърне... Ще се мисли.
Вместо да мислиш може да си намериш от някъде широки ленти Велкро и да свършиш същата работа ... после само ще отлепваш и залепваш ... ;)
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Pecata
Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov

Post by Pecata »

Само не мога да разбера какво толкова са направили тези деца, че искате да ги удавите?
С какъв акъл ще ги връзвате в каяка!
По-добре ги увийте и залепете със лейкопласт. Така ще е по-сигурно.
rimohit

Post by rimohit »

Не можеш да го проумееш Пеца :D Не се мъчи. :D
Това са си наши ситонтоп изпълнения :lol:
почетен член "вся остальная непиювшая сволочь..." :D
Locked