Иво Барутски - за сърфиране
Боби Дачков - за цялостно творчество
Петко Манолов ...ей така за колорит да храни горните докато "нищо не става" от тях
Moderator: vandobrev
Нема страшно овардихме гоminimiro wrote:Да ни къташ добричлията ей.....
Да не го върнеш наплашен
ела ми ... ела миivak wrote:От следващата седмица,да се стегат за яко сърфиране![]()
Казах му аз още у понеделник на трасето че забелезвам една увереност и гъвкавост у него след първия час....manev wrote:Нема страшно овардихме гопазили сме го като писано яйце ...мислим даже че го светнахме на някои "далавери:
![]()
petkan wrote:Копеленца долни (и горни), защо извадихте Габриела Манолова от списъка?
Май ще трябва ние да дойдем някъде по средата че жал ми става като се сетя що път еminimiro wrote:Казах му аз още у понеделник на трасето че забелезвам една увереност и гъвкавост у него след първия час....manev wrote:Нема страшно овардихме гопазили сме го като писано яйце ...мислим даже че го светнахме на някои "далавери:
![]()
Жалко че нема чалъм са да са фанем дружно с него под ръчица и да дода да попивам и аз
To по средата сичко пресъхна.... неделя биваше, понеделник изсъхна дмд.....manev wrote:Май ще трябва ние да дойдем някъде по средата че жал ми става като се сетя що път е....