Аз съм човека с надуваемия от поста на г-н. Пейков.
Че си беше гребане, беше
До тук със закачките с колега.
Ако никога не си гребал с каяк не се и захващай с надуваем! Това което ще постигнеш е най-много да се откажеш завинаги от гребните лодки.
Аз имам надуваема двойка закупен от http://www.sportdepot.bg/products/turiz ... 23440-kanu" onclick="window.open(this.href);return false;
И преди това съм карал каяк и като реших да го купувам си знаех горе-долу какво си натрисам на главата, но идеята беше, че трябва да мога да го влача навсякъде с мен и да е достатъчно стабилен да не ме обърне 10 год. ми син като се возим двамата. И понякога да влизаме за риба близо до брега. Да поясня, че съм от Варна.
Лодката си е от добър материал и си е копие на Sevylor SVX200. Много стабилна и е комбинативна от към местене на седалки и преоборудване от единичка на двойка (и обратно).
Ползваме си го предимно лятото за излизания в близост до брега. Малко по-неудобно се носи от дюшек, но кефа с каяка е по-голям
Ако никога не си гребал с лодка не започвай с надуваема! Ще ти секне мераците от всякъде! На 2 пъти повече гребане скоростта ти е 2 пъти по-малка.
Никога, ама никога не греби в група със сит-ин каяци
Както не веднъж е казвал г-н. Пейков "Скучно е да се гребе сам"