Снимки - йок, да сте дошли.blue wrote:А снимки? И за водата - да не би да имаш ново мерило? Завиждам, определено, но ще наваксам тази седмица.
Язовир Искър
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
- graf_bezuhoff
Re: Язовир Искър
абе мое ли да сте такива трътки бе ...
Всичките ревете че нема с кой да карате, графа се опитва непрекъснато да организира нещо а вие не можете да си вържете и лодката на тавана от мързел. Явно повече ви харесва да ви прахясват 2000 лв. инвестиции по дворовете и мазетата
вземете се стегнете ...
Всичките ревете че нема с кой да карате, графа се опитва непрекъснато да организира нещо а вие не можете да си вържете и лодката на тавана от мързел. Явно повече ви харесва да ви прахясват 2000 лв. инвестиции по дворовете и мазетата
вземете се стегнете ...
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Прав е, ама... не винаги е мързел и не винаги са 2000 лева
.
Аз комай ще имам дупка в събота, която мога да запълня пълноценно. Мисля да отида рано, защото до 16:30 трябва да се върна. Да ги видим тез' червени дървета
. Който може и иска да заповяда.
- graf_bezuhoff
Да си кажа: и на Щъркелово гнездо няма щъркели. Ще си държим мартениците още, май.
Но пък са вдигнали мизата за пускане на лодки - по 10 лева на лодка. Не и от нас.
Малко пообиколихме, до така наречената Меча поляна, по един път, който през далечния 20-ти век си е мислел, че може би някога е бил асфалт. Сега е само ями. А на финала ни чакаше добре разорана нива и много кал.
Но това не можеше да ни спре!
Ей ни на:
Но пък са вдигнали мизата за пускане на лодки - по 10 лева на лодка. Не и от нас.
Малко пообиколихме, до така наречената Меча поляна, по един път, който през далечния 20-ти век си е мислел, че може би някога е бил асфалт. Сега е само ями. А на финала ни чакаше добре разорана нива и много кал.
Но това не можеше да ни спре!
Ей ни на:
- graf_bezuhoff
Кой казва, че нямаме синхрон?
За пред камерата сме перфектни:
Времето не беше така слънчево като на Пчелина, за сметка на това подухваше вятър, понякога на осезаеми пориви. Но какво от това. Още преди да хване греблото, Начев отвори бутилка вино, "останала от снощи". Та от време на време все едно някой ми дърпаше ръчната спирачка, докато презареди. За сметка на това си имах персонален пеещ гондолиер.
Хубава разходка се получи - 2 часа натам срещу вятъра, 1 час на връщане със страничен вятър, но пък се понапънахме.
Хубава разходка се получи - 2 часа натам срещу вятъра, 1 час на връщане със страничен вятър, но пък се понапънахме.
- graf_bezuhoff
Чичо Манчо, ако знаеш Начев колко те е благославял за неопрена и за ботите (да, ботите са живи, макар и в лек потрес от преживяното)
А последното е весел поздрав от секция "Мокър гъз" към каякарите "комформисти":
По-хубавите снимки, на фона на снежните рилски писти, са на друг фотоапарат. Ако собственикът му милее за бъдещите си прераждания, може да даде някоя снимчица и насам 
Мерси Графе за репортажа.Икефих се на МАХ 
почетен член "вся остальная непиювшая сволочь..." 
Колко ще се прераждам аз??graf_bezuhoff wrote:Ако собственикът му милее за бъдещите си прераждания, може да даде някоя снимчица и насам
тъй де... ей ги пистите: и още малко