Палатки 1

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

Locked
svetlin

Палатки 1

Post by svetlin »

Мдаа.. много хубави снимки. :P

Я един въпрос, ако разрешите. Каква е палатката, която се вижда на повечето снимки. Една такава триъгълна с две прозорчета. Дайте малко инфо - марка, модел. Държи ли на дъжд.

Тръгнал съм да си купувам палатка гледах ето тази http://sportdepot.bg/products/outdoor-m ... 46-palatka" onclick="window.open(this.href);return false;.
Обаче се чудя още..

Също така, ако някои е доволен и препоръчва някоя палатка да каже ;)

Мерси,
светльо
sailing

Re: График на TID 54 - 2009 (Германия - Делтата)

Post by sailing »

Имаш предвид синята със двете сиви на входа - някаква китайска е нищо опредилено - издържа на дъжда :D . За избор на палатка зависи от много неща- (с кола ли ще я транспотрираш , в лодката ли , издържливост на воден стълб,(мързел :D :D ) на опъване и сгъване и цена разбирасе. Търсиш нещо компромисно или си взимаш няколко палатки. Добрите палтки според мене са над 100 евро. Въпроса за палатката си е цяла тема :D
svetlin

Post by svetlin »

Да, да точно такава. Във офроуд форума има снимка на подобна -> http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... hp?t=33149" onclick="window.open(this.href);return false; ама пише, че е около 200 лева. Доста пари, ако е китайска. А от снимката не мога да видя марката.
Иначе почетох доста за палатки и съм преровил всички онлайн магазини :)
Това, което искам е палатка основно за къмпинг и по язовири. Ако се наложи и за планина, но няма да е често.
Да може да се пренася в сгъваем туристически каяк. Гледах на Trimm, Salewa Scount 3 и др. ама никоя не ме грабна с нещо. Пък и не са ефтини. Трим са с по 2 входа всички, ама не бях ги чувал като марка досега.
Това което ме спира да взема лафумата е, че липсват 2 входа и няма комарник. Има друг модел от същия тип -казва "Maxi Summertime 3/4".
Той има 2 входа и комарник, но го няма в БГ или поне аз не съм го виждал. С 2-та входа се надявам да има по добро проветрение в жегите.
А комарника ми е необходим защото на Дунава е страшно лятото :( отнасят те заедно с палатката :)

Май за моите желания трябва 2 палатки :) Една лека за каяка и планината и една за къмпинг :)
Ясно е, че ако е една ще е някакъв компромис ама ще видим в чиа полза..
Pecata
Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov

Post by Pecata »

Предлагам темата за палатки да се премести където и е мястото.
Начало/Екипировка/Палатки
http://www.whitewater-bg.org/forum/view ... 4339#p4339" onclick="window.open(this.href);return false;
svetlin

Post by svetlin »

Прав си. Поувлякох се.
Извинявам се, че разводних хубавата тема с моите дилеми :?
Наздраве! ;)
Locked