На всички на всички наметах Пецов...
там Еко инспектори меко инспектори, бе секви....
Язовир Цонево на Камчия
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Информация за яз.Цонево
Здравейте!
Възнамеряваме с един приятел да плаваме по яз.Цонево с един сал.
Интересува ме дали е разрешено ,защото този язовир е за снабдяване на вода.
Ако някой знае нещо по въпроса нека да пише.
Възнамеряваме с един приятел да плаваме по яз.Цонево с един сал.
Интересува ме дали е разрешено ,защото този язовир е за снабдяване на вода.
Ако някой знае нещо по въпроса нека да пише.
Re: Информация за яз.Цонево
опааа
писах ти и на ЛС
http://www.whitewater-bg.org/forum/view ... f=12&t=306
темата е малко по-надолу ...
писах ти и на ЛС
http://www.whitewater-bg.org/forum/view ... f=12&t=306
темата е малко по-надолу ...
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
- Pecata
- Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov
Внимавайте!!!
Понякога там духа доста силен вятър и дига доста големи вълни!
Намерете си спасителни жилетки!!!
А ако решиш да обикаляш водоемите, не само със сал, а и с каяк (да станеш каякар) може да се обадиш.
А ако решиш да обикаляш водоемите, не само със сал, а и с каяк (да станеш каякар) може да се обадиш.
По-нататък може и да стана каякар, но за сега плана е да си продължа пътешествието със сала.Pecata wrote:Внимавайте!!!
По река Камчия се плува ,но по самия язовир Цонево дали дават - това ме интересува.
Поздравления .. последователю на чичко ТУР.
Плувай смело през Цонево.
Ще ми е адски интересно да прочета нещо по подробно за твоето плуване.Какъв е сала...
Ако описваш в някакъв блог всичко дай линк моля.
УСПЕХ
Плувай смело през Цонево.
Ще ми е адски интересно да прочета нещо по подробно за твоето плуване.Какъв е сала...
Ако описваш в някакъв блог всичко дай линк моля.
УСПЕХ
почетен член "вся остальная непиювшая сволочь..." 
Абе като гледам има писано за него в доста рибарски сайтове и такива за проджба на имоти. Сигурен съм че на иВандобрев баща му вилнее с въдицата там. Другите туристи са на ТИД в момента и няма кой да даде адекватна информация явно. Не би трябвало да имате проблеми пък и като ви знам с кво ще "плавате" най-много да си кажат ...я почнали са и хора да изхвърлат в язовира...
. Ако има вододайна зона в него би трябвало да има и табели които да ви предупредят и да заобиколите.
Я по-добре запознайте хората тука с проекта си и може да получите по-голяма подкрепа...
Я по-добре запознайте хората тука с проекта си и може да получите по-голяма подкрепа...
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
- graf_bezuhoff
Никой няма да ви спре - в язовира има лодки всякакви, включително понтони с къщички на собствен ход.
Така че - смело, язовирът си заслужава. Но наистина имайте едно наум внезапните пориви там, само съм слушал за тях, но били много страшни.
Така че - смело, язовирът си заслужава. Но наистина имайте едно наум внезапните пориви там, само съм слушал за тях, но били много страшни.
- Pecata
- Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov
Не е забранено.
Плавайте си на воля.
Наистина язовира е красив и си заслужаа да се види!
Плавайте си на воля.
Наистина язовира е красив и си заслужаа да се види!
Значи историята накратко е следната:
Преди 2,3 години с един приятел решихме да се спуснем по течениета на р.Луда Камчия.
Начална точка-с.Завет, крайна - Черно море.
Мислехме да си направим лодка, но се оказа че трябват повече усилия, време и пари. В крайна сметка решихме да си направим сал от най-евтиният и леснодостъпен материал - големи бутилки от минерална вода.
Звучи глупаво, но не е точно така. Ако ви интересуват подробности по конструкцията мога да пиша.
Миналата година стигнахме до яз.Цонево, тази - от язовира докъдето стигнем, догодина трети тур и така нататък. Приключението е интересно за малко по-луди хора.
Тук са поместени снимки на сала - http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... 757&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;
Преди 2,3 години с един приятел решихме да се спуснем по течениета на р.Луда Камчия.
Начална точка-с.Завет, крайна - Черно море.
Мислехме да си направим лодка, но се оказа че трябват повече усилия, време и пари. В крайна сметка решихме да си направим сал от най-евтиният и леснодостъпен материал - големи бутилки от минерална вода.
Звучи глупаво, но не е точно така. Ако ви интересуват подробности по конструкцията мога да пиша.
Миналата година стигнахме до яз.Цонево, тази - от язовира докъдето стигнем, догодина трети тур и така нататък. Приключението е интересно за малко по-луди хора.
Тук са поместени снимки на сала - http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... 757&page=3" onclick="window.open(this.href);return false;