Ееех , лесно ви е на вас с такъв голям гьол до гъза Ние сума ти нафта и бензин гори,само и само да се доберем до някаква водица
Тихомире , а сега бика продаде ли го или си го държиш за да го даваш на приятели ?
Продадох го на този верен другар ( от снимките) .
Имаме си езера и море ... но и ние гелдаме да бягаме от лудницата
А най-ми е болно как се застрояват дивите места по черноморието
тука съм цъкал на очо върху чичко гугъл.По принцип като идеш в МАП СОУРСА на Viev -> GOOGLE Viev ( най- долното ).Ако не ти е активно дай един ъпдейт на МАП СОУРСА.Има и един друг начин но колегите геодезисти го ползват и изисква AutoCAD
Мислех да тараша района около нефтопристана и пред Даляна но в крайна сметка ето какво се получи
С две думи .Ветреца се раздуха , но моренцето накъдрено но нищо особенно . Реших да си направя хубавата разходка и да посетя острова с.Анастасия .И без друго ми беше голям мерак.А и се надявах да намеря риба някъде по пътя.
Ето ме минавам крайния маяк/буй на нефтеното пристанище
Погребах малко и хоп ! Той се показа!
Вятъра си беше насрещан но и каяка си го бива.
Ето и някои гледки по пътя.
Опааа... Приближава...Или по скора а приближавам
Това , че е пристан някакъв е ясно , но защо котвата е обърната така ?Някой ако знае да казва.
Голяма красота е тзи остров.Много ми хареса.Реших да приближа странната скала .Да я разгледам и да обиколя острова търсейки рибата.
Постоянно поглеждах на запад.От там имаше вероятност да дойде дъжд.Той не ме притесняваше но да си призная от светкавици малко ме е шубе.Може заради това да не си взема карбоново гребло.
Междувременно някакъв пушек се извиси над града.
Ето я скалата..
.Междувременно се дигна ветроваа вълна със стръмни хребети.Почти успявах да си посърфирам за секунди.
Дано ви е приятно докато четете дори 1% от това което ми беше на мен!
Снимки само на отплаването, на връщане бях като изплют от октопод :
Опитах всички красоти - ръмеж, дъжд, слънце, вълни, спокойно море, насрещен вятър, попътен вятър, силен страничен вятър. Даже паднах във водата със свалени гащи (защо ли) - кучи студ е на голо. После имаше клякания и лицеви опори да стопля неопрена.
И се сработвах с подобрените (и опростени) самоделни педали. Доволен.
От Обзор до половината път между Бяла и Карадере и обратно - 15 км. Пълен релакс - само ти, плясъкът и тази прекрасна линия на хоризонта...
Браво Графе.Тоя път се разминахме.Надявам се лятото да се поплицикаме.
Кажи за нопрена.Аз не се престраших да го пробвам моя.Реших , че ще ми е студено с него.