1. Тутракан и Царево - стъклопластови лодки цена около 1000 лв. Не ми допада материала.
2.Cruiser II на prijon - според мен много добра лодка за моите цели. Цената малко трудно се преглъща - близо 2000 лв.
3. В момента ми предстои да се свържа с Балкан Буутс, да проверя как стоят нещата с френските РТМ, моделите които отговарят на моите цели са: OCEAN DUO, Quatro Angler (каяк за риболов, но пък като го гледам ми харесва). K2 Chrono - този е страхотен, но едва ли ще ме удовлетвори цената
4. Надуваеми каяци - AdvancedFrame™ Convertible - надуваем каяк с твърд нос и карма, цена около 1500 лв. Факта, че е надувем хем ме радва (лесно се транспортира, съхранява и тн), хем ме тревожи колко е траен и здрав, все пак това са 1500 лв.
Моля за съвет за покупка, на кой модел да се спра. Ако има и предложения за втора ръка също е възможно. Просто в Пловдив няма или аз не намирам магазин за каяци и много трудно се ориентирам, друго е като се види лодката на живо.Моля да ме консултирате и да ме ориентирате в цени и откъде се пазаруват сносни неща и да съм спокоен, че парите които ще дам ще си заслужават.