поздравления
партито им ги беше много добро
бравост
ЧрД Петкане
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Re: ЧрД Петкане
Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език
Специални благодарности на чичо Манчо за представлението. След като доживях да го видя на живо с китара в ръка, Седефчо вече може и да ме изяде.
Между другото може ли да попитам в чия глава се зароди идеята да ми давате мобилен компютър, който се носи на китката, а? Сега вече много точно ще знам колко по-бавно спрямо предишният път съм се спуснал от точка А до точка Б, и колко точно повече време съм прекал в точка В, която вероятно ще бъде най-близката до точка Б кръчма или минерална баня. Или и двете. Така ще ми се образуват още по-големи комплекси и стрес, и евентуално ще се наложи да правим нов купон за да ги излекуваме.
С цел да възтържествува някаква справедливост по повод пъкленият ви подарък, вторият купон ще има само една, но важна промяна спрямо първия - на вратата ще има двама здрави българи, които няма да пускат никой да си ходи преди 03:00 часа и ако е с по малко от 5 промила алкохол в кръвта. Набитото ми око забеляза дезертьори в неприлично трезво състояние и такова поведение повече няма да се толерира.
Рафтинг отбора ще бъде специално наказан с по бутилка Джак Даниелс (на глава от населението) и няма да бъдат допускани до ККХ мероприятия докато не си го понесат, пардон изпият. Филип да му мисли.
Като изключим горе споменатото мисля, че се справихме относително добре и в традиционния за ККХ дух.
Между другото може ли да попитам в чия глава се зароди идеята да ми давате мобилен компютър, който се носи на китката, а? Сега вече много точно ще знам колко по-бавно спрямо предишният път съм се спуснал от точка А до точка Б, и колко точно повече време съм прекал в точка В, която вероятно ще бъде най-близката до точка Б кръчма или минерална баня. Или и двете. Така ще ми се образуват още по-големи комплекси и стрес, и евентуално ще се наложи да правим нов купон за да ги излекуваме.
С цел да възтържествува някаква справедливост по повод пъкленият ви подарък, вторият купон ще има само една, но важна промяна спрямо първия - на вратата ще има двама здрави българи, които няма да пускат никой да си ходи преди 03:00 часа и ако е с по малко от 5 промила алкохол в кръвта. Набитото ми око забеляза дезертьори в неприлично трезво състояние и такова поведение повече няма да се толерира.
Рафтинг отбора ще бъде специално наказан с по бутилка Джак Даниелс (на глава от населението) и няма да бъдат допускани до ККХ мероприятия докато не си го понесат, пардон изпият. Филип да му мисли.
Като изключим горе споменатото мисля, че се справихме относително добре и в традиционния за ККХ дух.
аз беше
... говорил съм с производителя да пуснат спешъл едишън с опция за орален секс , че в тоя модел се оказа че няма
Така няма да ти се налага да излизаш от реката.
Не им се сърди на националния отбор. Все пак са състезатели по гребане не по къркане
Не им се сърди на националния отбор. Все пак са състезатели по гребане не по къркане
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Не се сърдя на никой ... ама следващия път ша видите вий ...
Между другото - довечера трябва да съберем пари за сутиен на Коцето. Който е внимавал знае защо.
Между другото - довечера трябва да съберем пари за сутиен на Коцето. Който е внимавал знае защо.
някой път ще припомня наказанието и тогава филип ще трябва да му мисли наистина
както казваше един съученик като тръгвахме на поход по дунав който не пие хващаме го една фуния в устата и ако иска
както казваше един съученик като тръгвахме на поход по дунав който не пие хващаме го една фуния в устата и ако иска
Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език
Тази практика все още съществува по Дунава.Даже я приложиха на един,двама и това лято. 
Когато нищо не е сигурно, всичко е възможно!
ЧРД Жив здрав и квот си пожелаш!Абе то пиенето така или иначе покраи тиоя рафтинг и каяк и тея збирки със себеподобни няма как Ще се осъществи то не е много трудно а и много акъл не трябва значи там сме 
Ето ви линк към една част от снимките от 06 февруари:
http://whitewater-bg.org/download/2008-02-06-petko-rd/
Това е кратък филм с участието на избрани келеши:
http://whitewater-bg.org/download/2008- ... i_0587.avi
http://whitewater-bg.org/download/2008-02-06-petko-rd/
Това е кратък филм с участието на избрани келеши:
http://whitewater-bg.org/download/2008- ... i_0587.avi
айдееееееее
гъззззз, да си жив и здрав ...
гъззззз, да си жив и здрав ...