сноу кайт келеш пространство

Теми, които не са свързани с останалите.

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

kayaso

Re: сноу кайт келеш пространство

Post by kayaso »

хм...даааа, идва време са зноу кайт хвърковати забаления!
Да ви призная, днес не издържах и вместо планираната работа, се качих на платото с 9-ката в раницата. Умишлено не си взех дъската, защото щеше да стане лошо... :evil:
Вятъра беше доста силен, а снега, както предполагах - не достатъчен. Всъщност на Витоша снежната покриква е е доста по-малка от тази в Рила. Все пак, имаше следи от борд-ентусиасти, а и срещнах хора с панти...
С голямо /не/ :?: търпение очаквам "достатъчният сняг" Все пак - това е само началото, а ии най-доброто предстои! ;)
Ето две снимки - телефонки:
23 ноември 2008
Image

Image
manev

Post by manev »

там сме Яска, идва нашето време.
С Миле вече ни сърбят ръцете да си разхвърляме парцалите по платото.
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Svetlio

Post by Svetlio »

Раничко е маи.
Demo

Post by Demo »

На Банско има 50 см. Тази събота-неделя,ще е идеално :)
Душата търси романтика, задникът - приключение...
kayaso

Post by kayaso »

докато се катляте у миризливият студен Искър, ние се раходихме отново по Витоша и мога да кажа - сноукайт сезона е открит!
Макар и само с 3-4 шева, новият сезон е фече факт. На Витоша положението със снега е трагично! Вятъра е отвял всичото дето валя последният месец. Картинката е същата от предходният ми пост.
Все пак, реших да се кача на Черни връх, Там, между трите скални чучки имаше малко повече сняг. И вятъра днес беше почти достатъчен, та се закачих на синият кит и успях да излавирам, къде между стърчащите скали, къде през тях! Дори и успях да се метна и изора по корем една преспа! :D Щастлив съм... усетих кефеца отново!
Пожелавам скоро сняг в достатъчни количества, за да почва истинското каране.
toushek

Post by toushek »

Ай дано да падне повечко и по-скоро от белите пудри:) Дъската ми ръжда и мухъл тая зима хваща.

А вчера, бате ми Каясо пак ме хвърли в приключение, за което няма как да не съм му задължена.

Докато той си пълнеше врата със сняг по камънаците наоколо, като събра тълпи заблудени туристи, стигнали до Черния връх в "това лошо време", дошли сякаш само да се позабвляват на неволите ни, ме остави да повися на онова малкото хвърчилце. Направо полудях. :mrgreen: Падах, ставах, висях, тичах,пак падах, забивах нос, колене, лакти, каквото дойде, боли ме всичко...

Къде съм бляла по лифтове и гори толкова време?!

Май тази зима ще ви се пречкам по платата и ще ви се оплитам в линиите.
Оф, само да падне тоя сняг!
:arrow: Отивам веднага да сформирам състав за тотемни танци около огъня в призив към небесата...
me4kaX

Post by me4kaX »

Рекордни снегове в АЛПИТЕ!
http://www.climbingguidebg.com/modules. ... =0&thold=0" onclick="window.open(this.href);return false;

"Никой – дори най-възрастните хора в определени райони на най-високата европейска планина – не помнят такива преспи и навеища в средата на декември. В южната част на Алпите досега е паднал сняг, който е три-четири пъти над нормата!

А освен това валежът не спира. В Санкт Мориц дебелината на снежната покривка е 110 см, в Самедан – 89 см, в Малой (Грисон) -1,35 м."

...ей за някой хора пак с каруцата... :cry:
kayaso

Post by kayaso »

галерия със снимки на Goetz Sommer . С раздвла спорт има сноу и бъги кайт
me4kaX

Post by me4kaX »

Весела Коледа на всички!Вятър,сняг и всекви други форми на Н2О в големи количества.И много здраве!
kayaso

Post by kayaso »

ехей, кара ли някой?
вчера на платото над х.Езерата - беше велико! Записах няколко скока!
А днес - по самоковските полета! Чуден спот! 8-)
Жалко, че нямаше други с кайтове, да споделим карането!
Locked