Обиколка на Тасос
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Обиколка на Тасос
Мота ми се в главата , в края на тая седмица , както го дават сончево и тивко , да се отмахам да пошляпам по язовира на Места , дето е под границата . Ще дойде едно приятелче с мен , с колело , да си обикаля баирите наоколо . С Ники , дето го е минавал тая пролет не мога да вляза във връзка , така че всякакви препоръки , похвали и оплаквания са добре дошли . Хевентуални съучастници също са добре дошли . Мислим го за два дни с пре(с)пиване на природа .
Last edited by sto100jan on 10 Dec 2008, 19:04, edited 1 time in total.
Re: Язовира на Места
Са така стана , че вместо на Места , отиваме с Тихомир и Чачи на Тасос .... 
- graf_bezuhoff
sto100jan wrote:Са така стана , че вместо на Места , отиваме с Тихомир и Чачи на Тасос ....
Яко!
Искам и аз!
Ама друг път...
Ето снимки от каякарско велосипедното мероприятие в Тасос http://www.sto100jan.snimka.bg/album.ph ... id=9282265 Очакваме линкове към снимков матриял и от другите участници . Хубаво е на Тасос , дори и през зимата , узото лесно влиза 
изроди небесни
утре ви правя галерия в сайта ... само да не сти качили снимки ... утрепах ви
утре ви правя галерия в сайта ... само да не сти качили снимки ... утрепах ви
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
http://www.whitewater-bg.org/index.php? ... y&catid=22
готови сте ...
готови сте ...
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
- graf_bezuhoff
Това не е честно - комшиите могат да си карат каяка целогодишно...
А на вас - браво, много хубав уикенд сте спретнали!
А на вас - браво, много хубав уикенд сте спретнали!
Значи , чичо Манчо , аз лично във галерията не мога да вуезна . Ники ми оправи входа във форума , щото си бях забравил паролата , но явно забравената парола си стои за сайта . Ако Ники е така добър да ми оправи входа и за сайта
....
Май просто си нямаш акаунт там, затова не става :)sto100jan wrote:Значи , чичо Манчо , аз лично във галерията не мога да вуезна . Ники ми оправи входа във форума , щото си бях забравил паролата , но явно забравената парола си стои за сайта . Ако Ники е така добър да ми оправи входа и за сайта :roll: ....
Там регистрацията е отделно :)
Поради граматически неуредици, мнението на потребителя не може да бъде показано.