Ако има някой мераклия за утре 03.03 , за където и да е, да не се чуди, а направо да се обади!
След това съм в Смолян, но май няма да успея да покарам там.
По празниците, делниците и безделниците
Moderator: vandobrev
Re: По празниците, делниците и безделниците
Нема вода там ... Размърдай си дебелия гъззз ... Не бъди "Мирослаф"greenhorn wrote:Ако идвате към Видима, Росица, Вит - свиркайте.
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
... у Рудузем сме и вали по района. В Арда си има вода и би трябвало да задържи. Не е много но притоците си текат и трябва да става надолу. ... Тъй че до събота ...
-
kbuchvarov
Видима, Росица и Вит с колелета ли? 
Ти ся седи гледай, както обещават валежи от по 60-100Л. за ден два, как сичко ше прелее пак... и нема нема и си еба мамата, и накрая никой немаа кара
Ти ся седи гледай, както обещават валежи от по 60-100Л. за ден два, как сичко ше прелее пак... и нема нема и си еба мамата, и накрая никой немаа кара
Я че топнем трътката у наща вада, оти и работа има за отфръгане.... че походо се задава, искате да седнете на удобно и да подпрете лакти на убаве маси 
... къде се изпокрихте бре гадове
някой за утре ???
ПС
... не ми се ходи на Чая
ПС
... не ми се ходи на Чая
В края на седмицата го дават яко дъжд. Моят ангажимент към Пампорово АД приключи за тази година. Сигурен съм,че има безделници като мен. Само трябва да се намериме....
Тамън на време си го писла тоя пост Робо. Имам идея да направим една Гърция врамкитена сдващата седмица ( може и от събта и неделя да го почнем). Района е ясен Йоанина. Някой от реките са карани други можем да поразгледаме.Като цяло целим реки 3 категория без героизми един вид. Малко от към шофьори сме кът за сега ,но ако се съберем 2 коли това решава казуса. Ако ни дойде ищах и имаме време към Албания може завием .
Имам едни приятели гърци от Ксанти които са ми говорили за реките около Йоанина,дори предлагат да ходим заедно.Намерил съм шофьор,но за съжаление по-рано от следващата седмица(петък 15.04.) немога да тръгна, а мисля да ходя и на Стара Река. Трябва да се чуем по телефона.