По празниците, делниците и безделниците
Moderator: vandobrev
Re: По празниците, делниците и безделниците
Нивата на реките падат защото температурите са отрицателни по високото,но ако рязко се стопли може и да надвишат удобното ниво. Въпреки всичко ще ми е приятно да се видим тези дни.
Аз съм наличен за 10 и 11-ти. Днес Чая изглеждаше супер. Малко е височка, но водата е страшно бистра и синкава. Прага на рибарника се е счупил още и при това ниво (36 кубика), имаше език с чисто минаване леко в ляво.
Ако някой каже че е карал Чая на страхотно ниво и водата е била кристална....дали да му вярвате
Непрочетено мнениеот PitaRamos » Съб Апр 11, 2015 4:15 pm
Ако някой каже че е карал Чая на страхотно ниво и водата е била кристална....дали да му вярвате
Аватар
PitaRamos
Айде ся няма да се лъжем. Освен , че карах даже и плувах. Евала на Милски , че се е научил да мята точно въжето.
Непрочетено мнениеот PitaRamos » Съб Апр 11, 2015 4:15 pm
Аватар
PitaRamos
Айде ся няма да се лъжем. Освен , че карах даже и плувах. Евала на Милски , че се е научил да мята точно въжето.
... Злета, кой на къде ???
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
-
kbuchvarov
Земен, Бебреш,Чая...Златаришка?
... Нема мтр'ял ... Евнтуално Арда или Земен. Аз съм в посока Арда но не ми е приоритет и ще се занимавам по скоро с проучване и разглеждане. Звъннете ако се спретнете за събота и неделя за Арда.
... Да не забравите и шофьора
... Да не забравите и шофьора
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Ако идвате към Видима, Росица, Вит - свиркайте.