Няма с кого да карам и ми изтекоха лигите по тази вода.
Видима
Moderator: vandobrev
Re: Видима
Не
Варна нямаха кворум, София стигнаха до Вит, която по стойности трябваше да има вода, но нямаше, и не успях да ги навия да дойдат до Видима.
живи здрави ... поне се видя че има шансове за хубава вода там и се надявам напролет да я хванем ...greenhorn wrote:НеВарна нямаха кворум, София стигнаха до Вит, която по стойности трябваше да има вода, но нямаше, и не успях да ги навия да дойдат до Видима.
сега виждам че и едни 26 кубика на Росица сме изтървали около 18.10 ама то се не огрява навсякъде и трябва по често да се следят през този период от годината ... Дано падне сняг малко че поне Чепеларските да хванем през Ноември-Декември
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Съвпаднаха двете там по време на проливния дъжд, без сняг отгоре за жалост е ударно, идва и си отива водата, няма кво да я поддържа.
Требе съвпадне с почивни дни, кинти, свободно време и кворум
Требе съвпадне с почивни дни, кинти, свободно време и кворум
Кроят се планове за Видима и Росица, някой ако иска - да се обади да караме;)
Бих се включилgreenhorn wrote:Кроят се планове за Видима и Росица, някой ако иска - да се обади да караме;)
Айде:) Хора ще има наоколо от събота, аз май неделята ще карам.
Ората не ми трябват ... вода ми трябваgreenhorn wrote:Айде:) Хора ще има наоколо от събота, аз май неделята ще карам.
Ако сте по маалата пишете че всички реки са на кантар клонящ към провал. Спането ще е проблем и трябва и за него да се мисли ...
за видима има отработено местенце за спане