Курс БКО - 23.06 - 15.07. 2012 г.
Moderator: vandobrev
Re: Курс БКО - 23.06 - 15.07. 2012 г.
Лееле някаква дивотйка се е случила май
???
- graf_bezuhoff
А нищо особено, пробвах с волвото по Каскадата, но не стана бъфа и се потроши.ivak wrote:Лееле някаква дивотйка се е случила май???
Уважаеми КУРсите ,
заниманието на Панчарево предвидено за днес няма как да се проведе поради забрана да се влиза в езерото ( хеликоптерите черпели вода от там и района е "отцепен"). Алтернативата е заниманието да се проведе на дружбенското езеро . Вчера го огледах и извода е че за 5 години не е станало по чисто но не и по мръсно
, има пристан удобен за влизане но вечерно време е доста навалица и определено ще бъдем атракцията на вечерта - най вече преобличащите се дами:))
Както се казва - очакваме становища.
заниманието на Панчарево предвидено за днес няма как да се проведе поради забрана да се влиза в езерото ( хеликоптерите черпели вода от там и района е "отцепен"). Алтернативата е заниманието да се проведе на дружбенското езеро . Вчера го огледах и извода е че за 5 години не е станало по чисто но не и по мръсно
Както се казва - очакваме становища.
Е ти пък изкаш от първия път да станеgraf_bezuhoff wrote:А нищо особено, пробвах с волвото по Каскадата, но не стана бъфа и се потроши.ivak wrote:Лееле някаква дивотйка се е случила май???
Пък и некои неща по-добре да не ги учим
Дано да няма пострадали и да си оправиш колицата ,че си трябва.
Ха това и аз си го помислих,и то че верно се е случило.Спомням си една серия на "Митбастърс" по Дискавъри,там разбиха мит че не е възможно самолет който взима вода от езеро за гасене на горски пожар да засмуче водолаз.Дали да не разбием разбиването на Дискавъри че е възможно хеликоптер който взима вода за гасене на горски пожар да засмуче каякар-курсист?
Сега сериозно-добре е да се реши дилемата своевременно че съм направил ебати организацията за докарването на лодките(включва ремонтиращ се бус,Барзов и ключ за склада с лодките )
Сега сериозно-добре е да се реши дилемата своевременно че съм направил ебати организацията за докарването на лодките(включва ремонтиращ се бус,Барзов и ключ за склада с лодките )
пирон-дюбел
Отбрана Ямболска Каратека(ОЯК)
http://www.vandobrev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Отбрана Ямболска Каратека(ОЯК)
http://www.vandobrev.com" onclick="window.open(this.href);return false;
Абе аз не съм от курсистите таз година,но...!!!! Поради оскъдното женско присъствие мисля да дойда! Дет се вика - атракцията трябва да е пълна 
И аз ще дойда
Само малко тъпия въпрос е с кой точно рейс да стигна ( досега никога не съм била там
)... и езерото е с такива размери, че в която и точка да се намирам, все ще ви видя, нали??? часа "към 6.30" си остава или не? и ако може някой (от преподавателите
) да прати телефон за връзка ще е чудесно
Иначе аз идвам от Плиска, така че някой ако пътува с кола, може да се разберем нещо...

Иначе аз идвам от Плиска, така че някой ако пътува с кола, може да се разберем нещо...
рейса е 604 от Плиска, часа остава 18.30 
- Rossen.Vatev
Аз ще идвам откъм Лозенец, тъй че мога да те събера от Плиска 
Звънни да се разберем, ако искаш. 0889714608
Звънни да се разберем, ако искаш. 0889714608
Klimbo wrote:И аз ще дойдаСамо малко тъпия въпрос е с кой точно рейс да стигна ( досега никога не съм била там
![]()
![]()
)... и езерото е с такива размери, че в която и точка да се намирам, все ще ви видя, нали??? часа "към 6.30" си остава или не? и ако може някой (от преподавателите
) да прати телефон за връзка ще е чудесно
![]()
Тъй като началнико е у провинцията ми се налага аз да го кажа " АЙДЕ".
Заниманието ще се проведе на езерото в Дружба . До там може да се стигне с рейс 604 . Срещата е на понтоните пред кръчмата ( къде ли другаде).Пада се в ляво от читалището ( културния дом). За въпроси може да ме търсите на 0888903547 или в най близката кръчма.
Заниманието ще се проведе на езерото в Дружба . До там може да се стигне с рейс 604 . Срещата е на понтоните пред кръчмата ( къде ли другаде).Пада се в ляво от читалището ( културния дом). За въпроси може да ме търсите на 0888903547 или в най близката кръчма.