Една тема, която не е свързана с останалите теми 2012!
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Re: Една тема, която не е свързана с останалите теми 2012!
снимка от искрецка река в южна африка 

сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина

Life is simple eat, sleep, play waterpolo
ммдааа тука се уринахме от сняг ...
... а някои хора откриха сезона на джакузитата
... а някои хора откриха сезона на джакузитата
- anastas_peykov
Aааа ... Чачи по Канал 1 в Референдум.
ЕВАЛАТА ШАШИ. Да вимдм ко приказваха ква ще я свършим:)
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/02/ ... e/?ref=rss
Въпроса е, след това какво ще правим :)Министър Найденов: До април всички кокошки у нас ще са щастливи
Поради граматически неуредици, мнението на потребителя не може да бъде показано.
При мъжките елени, колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателен е мъжкия...
При хората, колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателна е женската!!!

При хората, колкото са по-големи и кичести рогата, толкова по-привлекателна е женската!!!

Марто помпай гумите и зареждай акумулатора че се загледах в едни каньончета ..то пък излезе един популярен маршрут
разгледай и другите филми. Само не знам онзи със "скъпоценното камъче" кво ще го правим и "влюбения шекспир" който май иска да си качи жената на мотор
..ще трябва да сме доста безкомпромисни
Излезе ми един маршрут там който и за колела би трябвало да стане ...ма ще пусна обява във в. Трета възраст че са по сърцати
Излезе ми един маршрут там който и за колела би трябвало да стане ...ма ще пусна обява във в. Трета възраст че са по сърцати
Е "скъпоцения камък" ще го сложим в средата да кара да не може да избяга пак на някъде
. А иначе ако ще ходим към Румъния може да минем и през Сибиу изглежда много як град ето малко снимки от там http://tinyurl.com/7ckv9rz" onclick="window.open(this.href);return false;. То имало дори и някакво състезание по мотокрос ей тука някакъв е описал маршрута до там http://razhodka.com/2011/05/%D0%BC%D0%B ... %B8%D0%B5/" onclick="window.open(this.href);return false;
Life is simple eat, sleep, play waterpolo
...ами не е лоша идея ама аз нали съм нагъл с маршрутите та мислех да минем през последния ни маршрут в Сърбия без да завиваме в дясно към каньончетата ами да отпрашим директно в посока Дунав
Там брега казаха едни познати че си заслужава да се види. Ако ти се чете може да провериш в тази част на Сърбия от къде може да се нахълта в Румъния ... някво фери най вероятно...
после прохода и после в Сибиу. На самия проход "скъпоценното камъче" вече трябва да ни се е разсърдило че си е напрашил мотора да е избягал и да можем да си щъкаме на спокойствие
Основното дефиле ни е в страни от този маршрут и някак си трябва да се заврем там.
Не мисля че преди юни месец имаме работа там на тая надморска височина ...така че ще огледам за една тренировка преди това
после прохода и после в Сибиу. На самия проход "скъпоценното камъче" вече трябва да ни се е разсърдило че си е напрашил мотора да е избягал и да можем да си щъкаме на спокойствие
Не мисля че преди юни месец имаме работа там на тая надморска височина ...така че ще огледам за една тренировка преди това