Филми 2012

Теми, които не са свързани с останалите.

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

ivak

Re: Филми 2012

Post by ivak »

Тоя е психопат неккъв :cry:
manel

Post by manel »

И бах
Life is simple eat, sleep, play waterpolo
manev

Post by manev »

и бах я
...и като се загледаш и вземеш в предвид че е с Го Про снимано а то разширява и удължава кадъра и ми настръхват космите на ... :D На места широчината е колкото предната гума ...па и със страничен наклон на сняг :shock:
Ае ще черпим още едно че си рожденник ... пък и другите да изплакнат окото малко ...
... Това сме аз и Никола Тръпчев на рилска река лятото ..

влезте в ю -туб и му вдигнете размера и резолюцията да видите Барутски докато караше хелито как снима с една ръка :)
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
greenhorn

Post by greenhorn »

Ами boss, айде вдигай членският внос да се купи едно хели на БКО-то :lol:
ivak

Post by ivak »

:D Жалко че го нямаше Муцев да кара хеликоптера,иначе с удоволствие щях да се лъзна с вас :lol:
manev

Post by manev »

сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Pecata
Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov

Post by Pecata »

manel

Post by manel »

На пролет като тръгнете всички към струма внимавайте за коли в насрещното
Life is simple eat, sleep, play waterpolo
Мария

Post by Мария »

manev wrote:С това филмче искам да поздравя всички участници на световното по рафтинг в Коста Рика
... и да ги номинирам за идиоти на годината !!!
Не мога да повярвам че от двадесетината Българи които седяхте 2 седмици там един не намери начин да наеме лодка и да пробва поне половин река да мине !!! На место това кесихте на плажа да гледате хубави гледки ... спирам да пиша че ще превъртя форума от псуване ...
Манчо, пиша тук, въпреки, че мястото ми не е в този форум, тъй като съм от низвергнатите рафтъри... Отговарям по повод номинацийката за идиот на годината (явно написана с цел шега, но резултатът й е дебелашка такава). Явно е, че присмехът е насочен към каякарите, които са стигнали до там, но не са карали каяк. Нека да преброим колко от групата карат каяк: Чачи, Сашка, Яна, Малчо и може би някой от мъжете на адвенчър нет, моля да ме извините, че не цитирам име, но е поради незнание. Това прави 1/4 от групата. Затова моля следващия път, след като ще има обвинения и сочене с пръст, нека да се наричат по имена. На мен лично, въпреки, че обичам рафтинга, след 5те дни изкарани на тази много добра река, никак не ми бе до други реки (затова и не потърсих начин да наема лодка и да пробвам да мина половин река...), и желаех да поразгледам страната, защото едно от хобитата ми е да гледам хубави гледки, което явно в твоите очи е недостойно. Дори и посоченото филмче от теб завършва с животинския свят на Коста Рика.

Не уважавам мнението на човек, неприсъствал в страната и не свидетел на обстановката, чиято реплика е ' аз ако бях там щях да....' . Горепосочените каякари преди заминаването имаха огромно ожелание, да карат реки. Но явно обстановката им е наложила промяна на решението Впечатлението ми от страната и от организаторите на световното е, че единствената цел бе събирането на пари, за всичко което можеше се опитваха да изсмучат пари. Това не създава добро впечатление, и разваля настроението за някакви инициативи.

Манчо, благодарим ти за помощта към нас, но не мисля, че това ти дава право да ни номинираш по този начин.

Та за всеки, който има въпроси, към някои от нас, от рода на:

защо не сме карали лодка по реки
защо не сме се спуснали на даунривъра
и други,

е добре дошъл да ни ги зададе лично и в очите.... и ще получат нашите отговори.

Моля останалите участници в тази тема да ме извинят за дългото писание.
Chachi

Post by Chachi »

manev wrote:С това филмче искам да поздравя всички участници на световното по рафтинг в Коста Рика
... и да ги номинирам за идиоти на годината !!!
Не мога да повярвам че от двадесетината Българи които седяхте 2 седмици там един не намери начин да наеме лодка и да пробва поне половин река да мине !!! На место това кесихте на плажа да гледате хубави гледки ... спирам да пиша че ще превъртя форума от псуване ...
Не приемам някой да ме определя за идиот. Който казва, 'аз ако бях...' да пали самолета и да отиде да кара където иска. Аз това правя, макар и рядко, и го правя с приятели.

п.с. извинявай за късния отговор, но рядко влизам във форума, тъй като да си чеша езика не фигурира в хобитата ми.
Locked