Планинска застраховка
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Re: Планинска застраховка
В сряда или четвъртък съм на среща с Армеец ... до тогава да сте повзели решение за да не ходя залудо за 5 човека среща да правя ... данни ще ми трябват на мейла. На някои хора ги имам ... на по новите не ...
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
планинската е с фиксирана цена и не мърда много значително с отстъпката ...
Срещата ми е заради събитията и курса понеже досега само плащахме на предишните а те една стотинка не дадоха като се наложи да я ползваме ...
... та стига се пазарихте ...
Срещата ми е заради събитията и курса понеже досега само плащахме на предишните а те една стотинка не дадоха като се наложи да я ползваме ...
... та стига се пазарихте ...
не беее нервни млади татку 
не за парата, ам да кажат ко покриват, реки мреки и т.н. покриват ли ги тва е важну
Щот ако им важи сал на пистата аз там не стъпвам, тогаз нали сеш се.....

не за парата, ам да кажат ко покриват, реки мреки и т.н. покриват ли ги тва е важну
Истината е, че му задаваш неудобни въпроси :) Но ако въпроса беше неудобен само за чичо ти Манчо, досега да се е наместил... цялата работа е че и застрахователите не са много на ясно. Та сигурно ще ходи да се изясняват един друг.minimiro wrote:не беее нервни млади татку :)
Поради граматически неуредици, мнението на потребителя не може да бъде показано.
АслЪ ... Колето ме разбраgenius wrote:Истината е, че му задаваш неудобни въпросиminimiro wrote:не беее нервни млади татку
Щот ако им важи сал на пистата аз там не стъпвам, тогаз нали сеш се.....Но ако въпроса беше неудобен само за чичо ти Манчо, досега да се е наместил... цялата работа е че и застрахователите не са много на ясно. Та сигурно ще ходи да се изясняват един друг.

Докат цокат ония двамата от чичо Манчовата мандра ще обясня щото явно ги засяга всички ...
Около 150 лв. (по спомен) даваме за застраховки по време на събора. Там пък е и зор че регистрацията е в не работно време и са големи стъкмистики със застраховките ... Слава богу не се е налагало да ги ползваме че да видим въобще застраховани ли сме

...
За курса също плащаме ... От три щети нито една не докараха до плащане
Именно поради това се свързах днес със хората които са от хед офиса на Армеец и са оторизирани да правят малко по рискови застраховки. Обикновено искат малко повече като сума но заради осем лева на калпак преди две години ни покриха 4300 евро спасителна акция с хеликоптер насред алпите и естествено излезли от ски зоната

миналата година в знак на благодарност пък щяхме да им върнем бележка за 11 хелита ...щот сме мноо умни

Никога не съм се чувствал по спокоен след като един път сме проверили дали работи и ни е ясно че ще ни спасят и че никой не е и обелвал дума за плащане.
Това естествено става само ако се договориш с някой от хед офиса а не с нормален дилър на застраховки който има знания да ти направи почти валидна гражданска отговорност и няма и представа за опции.
Именно за това днес и звъннах на момата, разиграх и три случая по телефона и след като каза че има вариант да се измисли реших че ще ида да го обсъдим.
Планинската застраховка е лесна и що годе регламентирана ...проблема е че са занимаваме с нещо което не е много ясно на застрахователите и няма практика за сега в Бг...
Въпроса е (най-важното) Българина да проумее че не стаа с 20 лв. да очакваш обслужване ...
Лятото за Словения бях направил на хората от мойта кола от същите тлъсти застраховки и бях сигурен че можем да си позволим малко въздушна разходка из района ...ако се наложи

Г-да и ... майни,
мен ме стяга чепика че нямам планинска застраховка (ПСС което май е различно то КПСС) . До колкото знам тази година има вариант със и без хели .Това е стандартна застраховка която важи за писта и планина ако те спасява планинската спасителната служба - по ясно от това здраве .
Та ме интересува само дали да ходя да си я правя сам или ще има "организация".
А за другите застраховки отделна тема
мен ме стяга чепика че нямам планинска застраховка (ПСС което май е различно то КПСС) . До колкото знам тази година има вариант със и без хели .Това е стандартна застраховка която важи за писта и планина ако те спасява планинската спасителната служба - по ясно от това здраве .
Та ме интересува само дали да ходя да си я правя сам или ще има "организация".
А за другите застраховки отделна тема

Уважаеми г-да,
Да кажа само, че аз вече имам планинска застраховка за 2012 при Армеец, така че не ме пишете в организации по тази тема

Да кажа само, че аз вече имам планинска застраховка за 2012 при Армеец, така че не ме пишете в организации по тази тема

Браво ще почерпиш голямо събитие е и сме ти благодарни че ни информира ...kali_pet wrote:Уважаеми г-да,
Да кажа само, че аз вече имам планинска застраховка за 2012 при Армеец, така че не ме пишете в организации по тази тема![]()
МиУе за четвъртък ще я имаш най-вероятно стига подскача ... нали знаеш че от 100 навитака все сме едни и същи 5-10 човека та ич не се и вкарвам в организации