...с Милс на Арапя. Имах удоволствието да пробвам първи! /Благодаря ти Милски!!!/
Метнах се в един touryak и с 3,6 кв м beamer потеглих през залива. Както и очаквах, не стигнах много далеч. Някъде по средата на залива в стремеж си да дъжа курс, леко срещу вятъра, вълните ме разклатиха и се обърнах. Докопах греблото, което влачех във водата и ескимотирах. После намотах вървите и се върнах на брега.
Доста време ни отне да ги разплетем. Сега беше ред на Милски. Той тръгна добре и успя да премине през целият залив. Наблюдавах го от скалите. Много ме зарадва докато виждах как вече завиваше по вятъра, но след малко кайта му падна в морето. Когато се върна разбрах, че греблото му се оплело в рула на каяк и не могъл да завие достатъчно! Жалко!
За следващият ледващия опит взехме сит-он-топа на Чавдар /Граф Безухов// Благодара за което!/
Беше голям фън... докато Милски седеше отпред и въртеше катчето като обезумял, за да извади максимална мощ от него, аз се заливах от смях на задното место, и напъвах с цялата дължина каякарското гребло в ролята на рул. Но тка на стана. Лодкатя няма добър кил и ни свличаше по вятъра, а площта на греблото-рул се оказа малка за целта. Все пак, пресякохме залива няколко пъти. Последните дължини атакувахе къпещите се на плажа с крилото
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_e_biggrin.gif)
За съжаление нямаме снимки, но ако случайно някой ни е снимал, тук е мястото да ги пусне!
Вече знаем в каква насока да действаме. Има и още идеи, свързани с кайтякинга, които трябва да осъществим!
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
До следващите опити!
![Cool 8-)](./images/smilies/icon_cool.gif)