Жоржи не бързай с тва ескимоско щото е студена водата още. Поиграй си малко със страничния баланс с греблото и като се затопли още все ще се намери някой от нас да помогне. Друг е въпроса защо не се свържеш с останалите членове от Пловдив и не си организирате малки образователни сбирки на гребната база, ние така правим на Панчарево
По празниците, делниците и безделниците
Moderator: vandobrev
Re: По празниците, делниците и безделниците
ако хижата е в района на парка не е редно да се катерим до горе освен ако не е със спецялен пропусквателен режим пътя. Друг е въпроса че и да кача колата догоре има само един двама човека на които мога да се доверя да я свалят надолу
Не съм ходил в региона освен на Тъжа, ама там си има пост и те информират по въпроса с достъпа.
Жоржи не бързай с тва ескимоско щото е студена водата още. Поиграй си малко със страничния баланс с греблото и като се затопли още все ще се намери някой от нас да помогне. Друг е въпроса защо не се свържеш с останалите членове от Пловдив и не си организирате малки образователни сбирки на гребната база, ние така правим на Панчарево
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Мдаа вапроса се реши в полза на ходене на Кресна с каране на каквото там дойде.
Жоржи ако си към района обади се е те удавим качествено и професионално , да не се мъчиш само:)
Жоржи ако си към района обади се е те удавим качествено и професионално , да не се мъчиш само:)
малко ли молби отправих до сега да се намери някой ме удави (: или да помогне сам да се удавя
вие ще карате и ще се забавлявате, няма да има място з амен иначе и до кресна бях навит да дойда.
манев хижа рай влиза (: ама както и да е ти знаеш, има телефони.

вие ще карате и ще се забавлявате, няма да има място з амен иначе и до кресна бях навит да дойда.

- graf_bezuhoff
Jorji, надявам се си прочел по-нагоре какво ти пише човекът. Щом бай Миле е казал "идвай, ша та давя", няма мърдане. Не се колебай и се възползвай от офертата. Може да не повтори.MILS wrote:Мдаа вапроса се реши в полза на ходене на Кресна с каране на каквото там дойде.
Спокойно бе човек, нема се нахакам с таратайката тамjorji wrote:малко ли молби отправих до сега да се намери някой ме удави (: или да помогне сам да се удавя![]()
Не се цупи ами се довличай на Струма и недей така припряно да даваш зор с тва ескимоско. Имай в предвид че както си седим на Кресна ако звънне някой че в съседната планина течат реките, вярвай ми цялия катун ще хукне в тая посока. Не е лесна и наща и сам ще се убедиш след време в това. Отдавна съм спрял да планирам почивните дни, защото вечно не се знае коя река ще тече.
Прости на всички Номади в тоя бранш и ми прати телефона си на ЛС.
Супер, и аз ще съм на Кресна утре-вдругиден, да намокря каяка за пръв път тази година
. Надявам се да се засечем. Няма да ви досаждам, все още нямам екипировката нито за студена, нито за бърза вода, пък и опита вероятно. Но пък ще се радвам да се запознаем и да свържа никовете с лица!
ПП: С жълта Pyranha Acrobat съм, може да ви е позната от една друга тема..
ПП: С жълта Pyranha Acrobat съм, може да ви е позната от една друга тема..
таман се връщам от странстване и искам само да кажа,че беше супер на струма! мерси на Ники, Ясен и на всички други за обърнатото внимание! нямам търпение пак да се поплацикаме!
от мерак и от простотия дори се пробвах да карам тунджа(верно голямо и здрава дърво съм си взел
)
от мерак и от простотия дори се пробвах да карам тунджа(верно голямо и здрава дърво съм си взел
- graf_bezuhoff
Мамка му и акумулатор! Днес беше разкошен ден, ужасно пропилян... 
за съжаление трябва да ви съобщя че ще се наложи да преживеем още едни почивни дни. Аз още не съм сигурен дали ще се скрия в родопите заедно с чичо Светльо, но ми се ще и лодка да покарам. Другото което се сещам е че може да налазим и поогледаме някой друг каньон или да си спретнем някое практическо занимание по реката.
някой ако има идеи да казва.
някой ако има идеи да казва.
http://www.whitewater-bg.org/forum/view ... f=12&t=380" onclick="window.open(this.href);return false;