Малко късно вечерта, ама:
- много ли е трудна Места?
- за къса/дълга лодка?
- ако има още интерес - 0888 517 029/васко, до утре до 9, след това ще тръгна за кресна
По празниците, делниците и безделниците
Moderator: vandobrev
Re: По празниците, делниците и безделниците
... отбора на щраусите тръгва в посока югозапад
Ще помоля някой ако напада през Гърция да пише за състоянието на реките защото прогнозата е доста шарена и да се спести излишно разкарване ако не става за спускане.
Аз ако намеря интернет ще пусна в района на Тетово и Корча какво е положението
Ще помоля някой ако напада през Гърция да пише за състоянието на реките защото прогнозата е доста шарена и да се спести излишно разкарване ако не става за спускане.
Аз ако намеря интернет ще пусна в района на Тетово и Корча какво е положението
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Безделници по празниците ??? петък-понеделник ??
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Аре де, къде през седмицата? Аз съм готов трябва ми половин час да събера багажа и 1 минута да тегля една майна на жена ми. Тука наоколо водата е малко,ама още става. Само кажете къде и тръгвам,ако трябва да действам бързо-ОК-няма да тегля майна и готово.Обаче пътуването от Смолян до където и да е е бавно.
за деня на детето - 1 юни...да покараме?
Карахме Яска,Арда в събота и неделя над село Вехтино с Бобо и Коцето.Водата беше в идеалния си вариянт. Бистра и достатъчно пълноводна. Търся компания за участъка над Рудозем,там реката е по-тясна,аз още не съм карал там, но съм ходил без лодка в района. Хубаво е сега,че има вода достатъчно. Ще е още по-хубаво,ако има и още поне един човек да отидем да го видим как е в действителност,за съжаление Коцето не може през седмицата.
Тази събота -някой нявит за Бели или Леви Искър? Аз съм там и утре ще проверя нивото.
Вода няма.Спряли са кранчето.
Ние с Петкан патуваме към Арда . Неделята ще се пробваме да го караме от Веца до нулата на язовира. Ако някой е възможен да свирка за да оптимизираме транспортната задача:)
Ние с Петкан патуваме към Арда . Неделята ще се пробваме да го караме от Веца до нулата на язовира. Ако някой е възможен да свирка за да оптимизираме транспортната задача:)