Росица
Moderator: vandobrev
Re: Росица
е така не съм се смял от доста време

сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
как може човек да си свали филмчето бре/ народе?
на кое бе? за "с"-ъто ли?manev wrote:е така не съм се смял от доста време![]()
![]()
Ето го и целото видео
http://www.whitewater-bg.org/download/2 ... 7-Rossica/
http://www.whitewater-bg.org/download/2 ... 7-Rossica/
Поради граматически неуредици, мнението на потребителя не може да бъде показано.
не беkayaso wrote:на кое бе? за "с"-ъто ли?manev wrote:е така не съм се смял от доста време![]()
![]()
На коментарите на Цонов за химическата лаборатория, на погледа му в/у сексуалния живот на жабите, на улендзените келеши, на падналия фотограф в реката и на цялата енергия и простотия която е обладала холдинга докато се мята по падовете...
като се сетя ква двудневна щуротия си спретнахме съм сигурен че дълго няма да я забравя ...
ООО да това с фотографа просто беше уникално абе целия уикен беше типчно олицетворение на наименованието Каяк Келеш Холдинг 
- Pecata
- Location: Varna, E-mail: pecata70@gmail.com, Skype: petar__popov
Това с фотографа има ли го документирано?
Ако не е, разкажете!
Изглежда е било интересно.
Ако не е, разкажете!
Изглежда е било интересно.
има го някъде към средата. Има един човек който излиза от реката. Човека е колега на Пламен и беше дошъл да погледа, не да участва. След две кълбета през брега се беше озовал и той долу
Добре че снимаше с мойта сапунерка, коато е водозащитена, че ако беше се срутил с някой хубав апарат ...мани мани ..
Добрахме се отново до нея и определено си се утвърждава като едно от най-хубавите ни трасета. На тоя етап е проводима и няма спънки от сливането на двата притока надолу. На някои от нашите хора им трябва малко корекции относно карането по такива трасета но предполагам че сами ще преосмислят нещата. Не критикувам никой защото всеки е минал през тоя път .. но все пак да не повтаряме нещо правено и доказано
Минахме без щети и то само защото се мобилизирахме и се събрахме в екип и аз лично благодаря на всички за хубавото спускане.
След големите падове реката затихва но има още един нов за нас бент и е хубаво да се внимава. Следват старите дървени бентчета които не са проблем за преминаване в дясно. Хубавото е че Даро е намерил агентура в района и има вариант за настаняване но не е официален. Изградили са и някаква къща за гости по табели която всъщност е доста напудрен хотел. Нощувката му не е евтина но ресторанта и е добър и с добри цени ... в района е трудно с магазините и провизиите така че не рискувайте много ...
Давайте снимки
Минахме без щети и то само защото се мобилизирахме и се събрахме в екип и аз лично благодаря на всички за хубавото спускане.
След големите падове реката затихва но има още един нов за нас бент и е хубаво да се внимава. Следват старите дървени бентчета които не са проблем за преминаване в дясно. Хубавото е че Даро е намерил агентура в района и има вариант за настаняване но не е официален. Изградили са и някаква къща за гости по табели която всъщност е доста напудрен хотел. Нощувката му не е евтина но ресторанта и е добър и с добри цени ... в района е трудно с магазините и провизиите така че не рискувайте много ...
Давайте снимки
22 кубика спрямо това което показва на 08.03 и кажи речи отиваше към минимума. Латата е в Севлиево и определено дава за днес покачване но такова в този участък (горния) не видяхме. Беше паднала още но да приемем че ако показва стойност над 20 кубика има вероятност да става за каране.
Просто тези които ходят по често там трябва да я отразят няколко пъти и ще стане ясно ...
Просто тези които ходят по често там трябва да я отразят няколко пъти и ще стане ясно ...