http://www.whitewater-bg.org/forum/view ... ?f=18&t=22" onclick="window.open(this.href);return false;dundee wrote:Не знам къде е кръчмата, където се събирате, но ако ми пратиш на лично телефон ще ти звънна.graf_bezuhoff wrote:Ела в четвъртък на кръчмата, да се уговаряме, пък кой колкото изпиеdundee wrote:.
Язовир Пчелина Радомирско
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
- graf_bezuhoff
Re: Язовир Пчелина Радомирско
Що да не спретнеме един клуб " DAG корабособственици в БГ" . Поне като ще е марков туризъм, да е и масов.
Длъжността ковчежник ме удовлетворява
Длъжността ковчежник ме удовлетворява
- graf_bezuhoff
Ми то краставите магарета...
"Касобирник" не ти ли харесва повече?
Няма да обирам касата, но мога да раздавам биратаgraf_bezuhoff wrote:Ми то краставите магарета...
И тая светлина е добра !
- graf_bezuhoff
Стенли, дай да фиксираме един час и място за среща, че имам доста неща да подготвям, докато влезна във водата. А и Начев се е наточил на някакъв рожден ден и трябва да го ръчкам със ставането.
Ами кажи ти , аз съм свободен целия ден .
Ако времето е ок ме бройте и мен. Само ще трябва да тръгна обратно не по-късно от 3 ч.
- graf_bezuhoff
На мен ми се ще да тръгна в 10 от София, за да съм в 11 на язовира, за да мога до 12 да съм успял да вляза във водата. Как ви се струва? Приемам забележки и предложения.
Онзи образ, обаче, като нищо ще се успи и не знам какво да ви кажа. Ще преговарям по-късно с него какво можем да направим.
Среща в центъра на Ковачевци?
Онзи образ, обаче, като нищо ще се успи и не знам какво да ви кажа. Ще преговарям по-късно с него какво можем да направим.
Среща в центъра на Ковачевци?
Или може би направо на това кейче дето си го дал на картата . Иначе 11-12 е нормален час . Ние с теб си имаме телефоните , другото момче , ако иска да си го даде тук , и после ще ни е по-лесно за комуникация .
Last edited by sto100jan on 24 Apr 2009, 12:22, edited 1 time in total.
- graf_bezuhoff
Става, за това кейче се стига през последната или предпоследна улица в Ковачевци, като идваш от София, май...