Язовир Пчелина Радомирско
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Re: Язовир Пчелина Радомирско
Ако другата събота или понеделник ходите някъде наоколо мога да се включа.
- graf_bezuhoff
Вчерашният излет доведе до няколко сериозни извода:
1. Водата е кучешки студена и без добра екипировка резултатите могат да бъдат следните:
2. Когато Начев гребе, няма смисъл да се слагат тапи на дренажните отвори.
3. Този вид каяци са ужасно податливи на вятър и без рул не може да се мисли за никакви по-сериозни спортно-технически постижения.
4. Като двама истински тевтонци, с Начев никак не оценихме по достойнство новото ми гребло - искаме си тежките доспехи и масивни копия. Греблото е с по-малка площ от прийона и чувствително по-леко (все пак е фибростъкло). Жената ще се кефи, но на нас не ни пасна.
1. Водата е кучешки студена и без добра екипировка резултатите могат да бъдат следните:
2. Когато Начев гребе, няма смисъл да се слагат тапи на дренажните отвори.
3. Този вид каяци са ужасно податливи на вятър и без рул не може да се мисли за никакви по-сериозни спортно-технически постижения.
4. Като двама истински тевтонци, с Начев никак не оценихме по достойнство новото ми гребло - искаме си тежките доспехи и масивни копия. Греблото е с по-малка площ от прийона и чувствително по-леко (все пак е фибростъкло). Жената ще се кефи, но на нас не ни пасна.
- graf_bezuhoff
В нас напира силно чувство за реваншизъм и се каним да го преборим тази събота този Пчелин
. Най-малкото, ако ми е готов руля, трябва да се тества.
Но... ако някой има нужда от компания и няма против да му я развалим или има по-добро предложение за няколкочасова разходка, нека свирка, ще преговаряме.
Абе да сме живи и здрави дотогава.
Но... ако някой има нужда от компания и няма против да му я развалим или има по-добро предложение за няколкочасова разходка, нека свирка, ще преговаряме.
Абе да сме живи и здрави дотогава.
Привет, пробвайте ако сте на пристана на морския клуб посока София. Има остров вдясно от него е реката, може да се бута няколко километра, взависимост от времето което имате. Ако сте двама е супер. Реката е широка, гледката добра, абе кеф. Не знам как е сега като е пълноводие, но съм убеден че ще е ОК. Нямам лодка в момента иначе бих се довлекъл.
Опа има много коне може да им направите по некоя снимка .
Аз съм мераклия ако времето позволява. Мислех да ходя на Огняново, но не държа на това. Повече ми се иска да си пробвам каяка.
- graf_bezuhoff
Това е нелоша идея, през лятото вода в реката нямаше, само щъркели и чапли.bimbo wrote:Привет, пробвайте ако сте на пристана на морския клуб посока София. Има остров вдясно от него е реката, може да се бута няколко километра, взависимост от времето което имате. Ако сте двама е супер. Реката е широка, гледката добра, абе кеф. Не знам как е сега като е пълноводие, но съм убеден че ще е ОК. Нямам лодка в момента иначе бих се довлекъл.
- graf_bezuhoff
Ела в четвъртък на кръчмата, да се уговаряме, пък кой колкото изпиеdundee wrote:Аз съм мераклия ако времето позволява. Мислех да ходя на Огняново, но не държа на това. Повече ми се иска да си пробвам каяка.
- graf_bezuhoff
Огледът (и опитът) показва, че в кално време оттук е най-удачно влизането, тъй като има асфалт до водата и не е заблатено (има пристан).
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 9&t=h&z=18" onclick="window.open(this.href);return false;
http://maps.google.com/maps?f=q&source= ... 9&t=h&z=18" onclick="window.open(this.href);return false;
Ами айде ! Аз последните 2 уикенда го ударих на колоездене , време е за гребане вече
Ако уговорката е твърда , аз ще се свържа с графа за телефонни указания за среща .
Ако уговорката е твърда , аз ще се свържа с графа за телефонни указания за среща .
Не знам къде е кръчмата, където се събирате, но ако ми пратиш на лично телефон ще ти звънна.graf_bezuhoff wrote:Ела в четвъртък на кръчмата, да се уговаряме, пък кой колкото изпиеdundee wrote:.