Тишо я дай кратко обяснение какво представляват тези походи, как се организират и тн. Предполагам че и чичо Светльо и той може да каже.
Пеца ! държиш се малко неприлично и непристойно. Хората питат как да се включат. И те като мен и теб тръгват с голямото желание в голямата каша и дезинформация. Не се дуй че можеш да си ходиш сам и да се организираш без да имаш информация за района в който си решил да отидеш. Някои хора не могат и искат най-чистосърдечно да се включат. В крайна сметка им се поднася същата боза по която ние роптаем. Демек се превръщаме в същото нещо.
Предлагам ви така да стане.
Тихомир и Светльо най-вероятно ще пуснат малко по-подробни детайли. Говоря за реални възможности, логистика и места за къмпингуване. А вие маймуни такива вземете се организирайте и споделете коя дата ще ви е най-удачна. Доколкото знам похода който се прави от 15-ти нататък се организира от дружеството в Кърджали. Аз съм се срещал с чичо Митко и мога да ви кажа че е голям човек и компанията му ще ви зарадва много. Незнам само на тоя голям човек как може да му се роди такъв келеш за син
Аз ще се свържа също с някои хора и щи пиша. Наистина ако се съберете достатъчно добре група, няма да ви е нужно покровителството на БТС. Така че споделяйте и смятайте отпуски.
и не се карайте !