Зима е !!!

Теми, които не са свързани с останалите.

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

manev

Re: Зима е !!!

Post by manev »

па ако те е страх от властите, дай едно кръгче с форестера на Любчо по Нощното Лале :D Нали няма да се сърдиш ако ти мина с борда през капака :D
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
kayaso

Post by kayaso »

petkan wrote:Този дано да е имал разрешение да е по пистите, щото иначе след шоуто е бил гръмнат. Ако мен ме пуснат на на такова място прежалвам Форестера веднага. :twisted:
веднага ще закопаеш! 8-)
аз обаче като гледам тия кадри, гърбеца ме заболява не по-малко от онези със сноу-каяка!
petkan
Администратор

Post by petkan »

manev wrote:па ако те е страх от властите, дай едно кръгче с форестера на Любчо по Нощното Лале :D Нали няма да се сърдиш ако ти мина с борда през капака :D
Нямаш проблеми. Колкото лодки минаха през този капак... един борд ли ще го уплаши. :D

Наш Любо се справя добре и без коли, доколкото разбирам. Двамата с Димитър са се правили на самоубийци онази вечер. Резултата е -1 щека (счупена) и -1 ребро (натъртено) или поне такива са сведенията. Изобще - наши момчета, гордост на ККХ. ;)
mitq

Post by mitq »

яма проблеми при нас всичко е на ниво като се излагаме го правим както трбва
ако болката е сила то сме бая якички :mrgreen:
Човек може да влезе в ада яхнал собствения си език
manev

Post by manev »

Май си приключва сезона.
Днес с Кольо и Милена лъзнахме идна уникално чиста и студена Струма. На каскадата имаше наредено слаломно трасе. 3-4 рибаря бяха метнали въдиците, по една във всеки валяк на дясното минаване. Също така и на входа при триъгълния камък преди ветрилото. Крещим и свирим, ама оная ми ти вода бумти и онзи хипнотизирания рибар не реагира. Чак като му стигнах в краката ме чу и ме видя как греба като откачен назад и издърпа въдицата. За милиметри не ме "улови". И с това се почна. Надолу още три въдици, като последните две ги бяха връчили на едно хлапе на Светли на годините. Така се уплаши хайванчето че замръзна, понеже татко му крещеше от горното дясно обратно да ги дръпне, ма на, големи и тежки излязоха.
И тия не ме уловиха.. другия път с мрежи да дойдат може и да им върже :mrgreen:
Утесня ни реката за секунди, ама поне не се изпонапсувахме тоя път.
Студено си беше, явно зимата си иде и е време за басейн и да се вадят ските, бордовете, кайтовете и зимните гуми. По традиция започвам с това добре забравено клипче:
http://www.youtube.com/watch?v=wB4RSKvufak
и още малко......
http://www.youtube.com/watch?v=qDi0MZJZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=OVQM6M3D ... re=related
ето как му се отваря и задния багажник на тва субару :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=8NsiphQ5 ... re=related
manev

Post by manev »

manev

Post by manev »

и тъй..
следя тази тема от няколко дена. едни хубавци (келеши) с упоритост и творческа мисъл, решиха да отделят време и да ни запознаят с жестоката действителност :D
http://forum.offroad-bulgaria.com/showt ... 76&page=11
крайния резултат е на мнение № 219. Цялата тема стана много дълга но това си заслужава да се види. Експеримента премина през етап -15 и после - 27
Някои от тези резултати ги изпитахме на собствен гръб с Демо и Ясен когато ходихме на Зимния Дунав
graf_bezuhoff

Post by graf_bezuhoff »

Ужас, ужас!
kayaso

Post by kayaso »

с тази прогноза за дъжд, некакси ми се иска да покараме каяци за последно, преди да кажем точно това: "Зима е!"
Има ли някой навит за Струма в събота... поне, защото друго едва ли ще тече? После ще разкиснем в минералната вода ;)
manev

Post by manev »

опааааааааааааа
чартъра от Фибербрюн пристигна в 4:30 :D
момчета, 6 дена каране в сняг до кръста по стръмни и прекрасни улеи. Онези скиорчетата не бяха на себе си, аз също. Такъв бонус нито те, нито аз съм очаквал да има. 6 дена обилен снеговалеж. Сутринта на баничарката на покрива имаше 60-70 см. сняг. Между улеите лифт, който фашагите не ползваха, щото било лошо времето. И в крайна сметка Една Българска, една Френска и една Чешка група крещеше от кеф шест дена горе :D и цялата планина работеше за нас. Не мога да повярвам кво ни се случи. А за психическото състояние но Коце и Капеле нема нужда да ви говоря :mrgreen: Дано на всеки от нас му се случи такова нещо. Не съм вярвал че ще ми трябва шнорхел за да карам сноуборд....ебати филма, ще пуснат снимки тия дни

м/у другото винетката в Словения е вече 35 евро...стягайте бюджетите. Европа е празна заради кризата така че ще има по-малко "Гюнтери" по планините ;)
Locked