Продавам каяк модел Reval Midi PE на Tahe Marine

Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev

Locked
xligon
Posts: 2
Joined: 15 Jun 2017, 12:35
Location: София

Продавам каяк модел Reval Midi PE на Tahe Marine

Post by xligon »

Продавам туристически каяк модел Reval Midi PE на марката Tahe Marine. Каяка е изработен от висококачествен трислоен полиетилен с UV защита. Има извита линия на корпуса (rocker) и вдигнат нос и кърма, за да се справя и с най-предизвикателните морски условия, а ширината му в комбинация с плитката V-образна форма на дъното са достатъчни, за да може и начинаещи каякари да се чувстват комфортно. Оборудван е с рул и скег, а облегалката е подменена с Reggie Backband на Immersion Research, за да се чувствате още по-комфортно по време на каяк приключенията ви. Каяка се продава заедно с две шприцки и спасителна жилетка.
Обиколил съм с каяка много гръцки острови и съм се справял без проблеми с всякакви метереологични условия. Този каяк е подходящ както за напълно начинаещи, така и за напреднали каякари. Събира изключително много багаж и не съм имал проблеми да взема вода, храна, дрехи и бивачна екипировка за 5-6 дневни приключения.
Каяка е дълъг 515 см, широк е 56 см и тежи само 25 кг. Има товароносимост от 130 кг и е подходяш за каякари с тегло между 60 и 90 кг.

Цена: 1800 лв

За контакт: 0887 424 424 - ТОни
01.jpg
02.jpg
03.jpg
xligon
Posts: 2
Joined: 15 Jun 2017, 12:35
Location: София

Re: Продавам каяк модел Reval Midi PE на Tahe Marine

Post by xligon »

ПРОДАДЕН!
Locked