Ще ги разменим, разбира се, ама нека първо се порадвам на новия си Reval Midi.
ПП - То малко се получава като да си купиш нова кола, а да продължиш да караш старата
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
Така е. Откакто преди 4 години си купих Некито и си казах, че повече в сит-он-топа няма да седна, с този сит-он-топ съм навъртял толкова километри по море и язовири, че ми се завива сват, да не споменавам целия български участък на ТИД за разнообрзие. А тази година след като си начесах кефа ранната пролет на Охрид, Неки-то оттогава само го товаря и разтоварвам от покрива, съвсем се е изтрил отпечатъка от моя задник на седалката. От стара любов и стара лодка няма отърване, да знаеш!Andy Iron wrote: ПП - То малко се получава като да си купиш нова кола, а да продължиш да караш старата
Той Сийяка по принцип никак не е бавен и се движи доста добре. Но Ревал Миди е по-бърз. Правилото е, че колкото по-дълъг и тесен е каяка, колкото е по-лек и по-гладък, толкова ще е по-бърз.OXYGEN wrote:А от къде идва тази голяма разлика в скоростта в сравнение със Сийяка?
Бях се замислил за такъв, но след тази тема нещо се замислих...то и сега си имам бавна лодка