Повече не смея никакви организации да правя и после да връзвам хора...
Ако някой ходи някъде, нека пише, пък аз ще се присламчвам тихомълком.
Само подсказвам, че съботата времето ще е слънчево и топло, а в неделя може би не.
Тоя уикенд ще се кара ли 2012?
Moderators: graf_bezuhoff, vandobrev
- graf_bezuhoff
Re: Тоя уикенд ще се кара ли 2012?
ооо Графче добре дошъл в клуба на организаторите ...graf_bezuhoff wrote:Повече не смея никакви организации да правя и после да връзвам хора...
Само подсказвам, че съботата времето ще е слънчево и топло, а в неделя може би не.
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
Айде вече и аз да се включа в темата....след дълго лутане из магазини за нови и секън хенд се придобих с това http://www.janautica.it/kayak/prodotti/ ... duct=ck057" onclick="window.open(this.href);return false; Та си мислех с приятели да пуснем една Тополница ,но уви......същата няма вода в момента(незнам поради какви причини,сняг ли нямаше,дъжд ли нямаше).но реката е празна и отпадна като дестинация.Така че.... чакам предложения за каране на по-спокойни води,защото си нямам шпицка и неопренов костюм(все още).Мина ми през главата Марица в участъка от 4-ти км до Пловдив(кръговото на Метро-Марица) до където си искаме по течението.Има само един бент който може да се мине и с лодка,а който го е страх или лодката не е подходяща за скок 1м може да е пренесе на 1 ръка и бира в другата.Ако имате идеи за по-спокойни или подобни води около Пловдив ,свиркайте......МЕРАК МИ Е ДА ПРОБВАМ ТОВА КОРАБЧЕ ТОЗИ УИКЕНД.....Яз.Пясъчник е близо,но там е безинтересно за каране....става за тренениг на децата(а в момента и за риболов не става) и отпада за мен като дестинация...така че....давайте идеи
Писането на Български с латински букви е като писането с лайна по стената-чете се но е гнусно.......
Пък аз шЪ почрпя за КорабЪ
Писането на Български с латински букви е като писането с лайна по стената-чете се но е гнусно.......
Питах: язовир Пчелина е "течен" и става за лодки (справки морски клуб Посейдон). Предлагам да покараме в събота, когато прогнозата е по-добра.graf_bezuhoff wrote:Повече не смея никакви организации да правя и после да връзвам хора...
за в петък планувам да мръдна до онзи язовир в Сърбия ако успея и видя че става ..ще ви пиша ... тамън ще откриете сезона с промоция
сърцат Jumper ... член на "предателски кръг"- Кольо Варварина
- graf_bezuhoff
Ами нека се целим в събота тогава, ако не възникне нещо. Пчелина - Искъра, няма значение.
- graf_bezuhoff
Май на Пчелина ще е по-студено.
Утре ще пробвам корабчето на 40-те извора до Асеновград...Ако има желаещи да заповядат......
- BlueScorpion
Баси якото каране се получи вчера на Пчелина. Имаше от всичко.
Благодаря на Графа за логистиката.
Ще гледам да кача после малко снимки
Благодаря на Графа за логистиката.
Ще гледам да кача после малко снимки